Annemarie van den Thillart
executive mentor


We gaan jouw verlangens bovenaan zetten, ik heb de oplossing om dit te doen! Zullen we het samen gaan doen? 

 


Je hebt topvrouw. Je bent trots op je rol. Daarnaast ben je ook partner, waarschijnlijk heb je ook kinderen, vriendinnen, wellicht zelfs nog hobby’s zoals sporten. Eigenlijk heb je alles wat je maar wensen kunt.

 

Toch twijfel je. Loopt alles wel zo vlekkeloos als je jezelf wilt doen voorkomen? Al die rollen kunnen je het gevoel geven dat het leven soms best vol is. Ondanks dat jij weet dat dit gevoel ‘maar’ tijdelijk is kan ook jij soms een klein zetje gebruiken om meer balans te krijgen in een leven met ease.

 

Want, ben je op deze positie terecht gekomen omdat jij echt de beste was voor deze rol of omdat je vrouw bent? Wellicht maakt dit gevoel je soms enorm onzeker en trek je regelmatig de powerplay kaart om vooral aan jezelf te bewijzen dat jij de juist bent voor de opdracht. Dit maakt dat je niet altijd de leukste vrouw bent voor je werkomgeving omdat je jezelf niet altijd durft te laten zien. Je twijfelt of je daarmee eigenlijk wel krachtig overkomt.

 

Daarnaast zit het thuis ook niet altijd helemaal lekker. Of dat komt door stress van je van je baan of dat je relatie eigenlijk na al die jaren niet meer overloopt van romantiek is je niet helemaal helder. Net zoals dat het hebben van kinderen niet zaligmakend blijkt. Natuurlijk zou je ze niet meer willen missen, maar in werkelijkheid valt het moederschap ook tegen, maar durf dat maar eens hardop te zeggen.

 

Eigenlijk ben je chronisch vermoeid, een beetje ongelukkig waar je niet voor uit durft te komen omdat het tenslotte jouw keuzes zijn om al deze ballen hoog te houden. Je bent stiekem eigenlijk ontevreden en bent teleurgesteld in het leven omdat je geen fijne balans voelt. 

 

De essentie is dat je het gevoel hebt dat je permanent ergens tekortschiet. Dat maakt je verdrietig, prikkelbaar en dat uit zich in geruzie, met je partner, met je kids, met je team en je vriendinnen. Waarbij je van die laatste groep ook nog de opmerking krijgt: oh je baan is zeker te zwaar voor je.

Want niet al je vriendinnen werken op hetzelfde niveau als jij en maken niet dezelfde keuze in hoeveelheid uren die jij geacht wordt te maken. Daarom voel je je onbegrepen omdat je niet altijd beschikbaar bent voor de kinderen.

Je verlangt naar meer rust, minder vermoeidheid, meer tevredenheid en geluk in je leven. Maar je verlangt er ook naar dat je niet permanent jouw keuzes hoeft toe te lichten.

Je verlangt ernaar om naast je baan ook een goede moeder, een goede partner, een leuke vriendin, goede dochter te zijn en dat alles in balans, hetgeen nu bijna onmogelijk voelt.

Dit alles maakt dat jij je vaak oververmoeid voelt en je eigenlijk niet voldoende tijd en aandacht geeft aan wat jij nou echt nodig hebt.

 

Herken jij jezelf in het feit dat de optelsom van alle facetten uit je leven leiden tot een negatief resultaat? Je weet dat dit tijdelijk is, deze fase: maar je hebt een zetje nodig.

Herken je je hierin laat mij je dan leren hoe je zelf invloed hebt op je eigen geluk!

 

Ik garandeer je ook dat we niet eindeloos van coachen en alles gaan uitdiepen. We gaan vooral praktisch en resultaatgericht aan de slag.

 Ben jij gewend aan snel meetbaar resultaat en investeren in kwaliteit? Wanneer gaan wij samen aan de slag?

 

Ik beloof je dat jij jezelf over enkele maanden in balans voelt en meer gelukkig met jezelf!

 

Dit is wat we gaan doen. Een 1op1 programma waarin wij elkaar fysiek en online ontmoeten waarin ik je leer hoe je zelf echt leiderschap neemt over je leven. Ik leer je al mijn methodes en routines wat gaat leiden tot nieuwe energie.

 

Ik beloof dat ik niet alleen maar lief voor je ben maar bovenal dat ik zal zeggen wat je moet horen in plaats van wat je wilt horen, want ik ga niet mee in de bullshit en excuses. Wat voor jou kan voelen als een aanval op jou is de echte waarheid voor mij naar jou. Uit pure toewijding.

 

 Mijn onderscheidend vermogen is dat ik geen eindeloze coaching sessie aanbiedt zonder eind maar ik wil je leren dat je in een paar stappen zelf invloed hebt op je resultaat. Het is een praktisch traject, afgebakend met heldere to do’s waarin geen ruimte is voor bullshit. Geen tissues op tafel en meehuilen met jouw excuses.

Ik ben in staat snel resultaat te bereiken met jou en dit te benoemen zodat je de voortgang voelt en dit maken we meetbaar. 

 

Ik bied je een kortlopend programma aan waarin ik vrouwelijke leiders mijn methode leer met een paar fijne routines.

 

Ik beloof je ook dat we niet eindeloos van coachen en alles gaan uitdiepen. We gaan vooral praktisch en resultaatgericht aan de slag. 

 

 Het programma is een zelfleiderschapsprogramma. Ik ga je leren om zelf controle te nemen over je keuzes en over je geluk. Ik leer je onderscheid te maken tussen zaken waar jij wel of geen invloed op hebt zodat je zelf in control bent en blijft over de keuzes die je maakt. Hierdoor krijg jij een leven met ease.

 

Ik ga je leren hoe je zelfleiderschap toepast. Zowel in je privéleven als zakelijk. Als jij zelf in charge bent van de besluiten die je neemt en hiermee dus voorkomt dat zaken je ‘overkomen’ ben je in staat om echt te kiezen voor uitsluitend datgene wat goed voor jou is zonder daarmee egoïstisch te zijn.

 

Ik zorg ervoor dat jij in harmonie met jezelf komt en dat jij weer doet wat je moet doen. Ik heb hiervoor de oplossing.

 

Ik ga je bovenal leren om te stoppen om jezelf permanent te verontschuldigen voor de keuzes die jij maakt in je leven, door je te laten inzien dat het een ander niet helpt om te weten waarom jij doet wat je doet.

 

Aan het einde van het programma ervaar jij: rust, harmonie en bovenal zelfregie. Jij bepaalt, niemand anders zonder egoïsme. Leven met ease.

 

Het programma is praktisch van aard en leert je vanaf het eerste moment tools te hanteren die je gelijk kunt gebruiken in je alledaagse leven.

In dit traject zullen we elkaar online en fysiek ontmoeten. Het is een individueel traject waarbij ik je een op een zal coachen, maar ik laat je ook onderdeel uitmaken van een gesloten community met vrouwen met dezelfde uitdaging zoals jij omdat ik ervan overtuigd ben dat je niet alleen van mij kunt leren, maar bovenal van elkaar!

 

Het programma past bij jou als je

-       Gewend bent om te werken naar resultaten

-       Gewend bent aan hoge kwaliteit

-       Gewend bent hierin te investeren

 

 

Verlang jij hier ook naar?

Heb jij ook een klein zetje in de goede richting nodig?

Herken jij jezelf hierin en ben jij gewend aan snel meetbaar resultaat en investeren in kwaliteit? 

Wanneer gaan wij samen aan de slag?

 

Ik begeleid maar een zeer beperkt aantal vrouwen in mijn programma omdat het zeer intensief is en gewoon niet voor iedereen geschikt.

 

 

Mijn methodiek maakt mij niet uniek, maar wie ik ben wel

-        Ik combineer mijn expertise en talenten om topvrouwen te versterken

-        Mijn waardes zijn mijn stevigheid, lef en mijn commitment

-        Ik ben gewend aan het neerzetten van snelle en duurzame resultaten

-        Ik haal kracht uit mijn vrouwelijkheid en zorg ervoor dat mijn mannelijke gedrag niet de overhand neemt

-        Ik ben ambitieus, net als jij

-        Ik ben commited niet alleen maar geïnteresseerd

-        Ik hou van zichtbare groei en ontwikkeling

-        Ik ben hard op de inhoud

-        Ik heb hart voor jou

 

Bovenal gaan we het doen met humor, want we nemen onszelf al serieus genoeg.  We gaan de kracht van onze vrouwelijkheid inzetten en doseren onze mannelijke energie, En ik ga je leren om als een echte leider volledig leiderschap te nemen over jouw leven en alle rollen die je daarin vervult. Het zijn jouw keuzes en vallen dus onder jouw regie.

 

Alles hangt af van jouw commitment! Maar als we samen de stappen in mijn programma zetten zul jij ook ease gaan voelen..

 

 

 

 

Zullen we het samen gaan doen?